Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ο Κάρολος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του γιου της Μέγκαν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιο ήταν τελικά το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι;

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Καλά τοποθετημένη πηγή, στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan», που κυκλοφορεί την Τρίτη, αναφέρει ότι οι εικασίες του πρίγκιπα Καρόλου σχετικά με το χρώμα του δέρματος των μελλοντικών παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν ήταν αυτές που, άθελά του, πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το σχόλιο του πρίγκιπα Καρόλου φέρεται να είναι: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους».

Η πηγή ανέφερε πως στις 27 Νοεμβρίου 2017 -την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στη σύζυγό του, Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους». Η πηγή πρόσθεσε πως η Καμίλα «αιφνιδιάστηκε κάπως» από την ερώτηση και απάντησε: «Λοιπόν, απολύτως υπέροχα, είμαι σίγουρη». Χαμηλώνοντας όμως τη φωνή του, ο Κάρολος συνέχισε, ρωτώντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;».

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη αυτών των λεπτομερειών, ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα στη «New York Post»: «Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ