Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Αγγλία: Η Evie Toombs, επειδή… γεννήθηκε, μηνύει τον γιατρό της μητέρας της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η 20 ετών Evie Toombs από την Αγγλία μήνυσε τον πρώην γιατρό της μητέρας της, και διεκδικεί αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων για κάλυψη ιατρικών εξόδων, ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να έχει γεννηθεί ποτέ.

Η 20χρονη έχει δισχιδή ράχη και μήνυσε τον γενικό γιατρό Dr Philip Mitchell για λανθασμένη σύλληψη, καθώς παρέλειψε να συμβουλεύσει την μητέρα της να πάρει συμπλήρωμα φολικού οξέος πριν μείνει έγκυος.

evie
πηγή: Instagram

Τα οστά της Evie Toombs δεν αναπτύχθηκαν ποτέ σωστά κατά μήκος του νωτιαίου μυελού, προκαλώντας της μόνιμη αναπηρία. Εάν η μητέρα της ήταν ενήμερη για τον κίνδυνο που υπήρχε θα είχε καθυστερήσει την εγκυμοσύνη, όμως ο γιατρός φαίνεται πως παρέλειψε να την καθοδηγήσει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας η μήνυση αποσκοπεί στην κάλυψη των ιατρικών της εξόδων της Evie. Ο γιατρός, από την πλευρά του αρνείται κάθε ευθύνη και διατείνεται ότι έδωσε στη μητέρα τις απαραίτητες συμβουλές πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Παρά την αναπηρία της η Evie είναι ιδιαίτερα δυναμική. Είναι αθλήτρια ιππασίας και στα άλματα επίδειξης, ενώ στόχος της είναι να αγωνιστεί στους επόμενους Παραολυμπιακούς. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα παραμένει διασωληνωμένη επί 24ωρου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ