Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Κωνσταντινούπολη: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι γυναίκες στο μετρό – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρατώντας ένα μαχαίρι, απειλώντας δυο γυναίκες και σπέρνοντας τον τρόμο μέσα στο βαγόνι εισέβαλε ένας άνδρας στο μετρό της Κωνσταντινούπολης.

Το συμβάν καταγράφηκ σε βίντεο από επιβάτη. Σε αυτό ο δράστης φαίνεται ότι διαπληκτίζεται αρχικά με μια γυναίκα ενώ όταν εμφανίζεται μια δεύτερη για να τον απωθήσει, αρχίζει να της φωνάζει ότι «θα της κόψει το πρόσωπο».

Οι δυο γυναίκες έμειναν στο βαγόνι και όταν έκλεισαν οι πόρτες, ο άνδρας έμεινε στην αποβάθρα. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (24/11).

Οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν εχθες με την κατηγορία της απειλής χρήσης όπλου, της απόπειρας τραυματισμού και της πρόκλησης φόνου και πανικού σε δημόσιο χώρο. Πρόκειται για σεσημασμένο, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές και τον βαραίνουν 20 διαφορετικά ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο άνδρας υποστήριξε πως δεν σκόπευε να σκοτώσει τις γυναίκες αλλά έγινε έξω φρενών όταν η μία από αυτές δεν φορούσε τη μάσκα της σωστά. Όταν αυτή του απάντησε πως έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να τη στηρίξει στη μύτη της, τότε ο ίδιος παραδέχθηκε πως ενδεχομένως να παρεκτράπηκε λίγο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ