Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Σοκ στον αέρα: Άνδρας αυτοκτόνησε μέσα στο αεροπλάνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρώσος επιβάτης αυτοκτόνησε στον αέρα κατά την διάρκεια πτήσης, από την Αίγυπτο στη Ρωσία, προκαλώντας σοκ σε προσωπικό και επιβάτες. 

Ο 48χρονος άνδρας είχε βρεθεί για διακοπές στο Σαρμ Ελ Σέιχ και στις 23 Νοεμβρίου είχε προγραμματισμένη πτήση για να επιστρέψει στη Σαμάρα της Ρωσίας. Ο άνδρας αμέσως μετά την απογείωση, κλειδώθηκε στην τουαλέτα του αεροπλάνου, ενώ μάταια το προσωπικό τον αναζητούσε για 15 λεπτά.

Επιβάτες και προσωπικό αποφάσισαν να άνοιξαν την πόρτα της καμπίνας. Τότε, τον αντίκρισαν κρεμασμένο με ιμάντα βαλίτσας. Τρεις επιβαίνοντες, που δήλωσαν ότι ήταν γιατροί, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε, στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, στο Κάιρο, όπου επιβεβαίωθηκε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός.

Τραγωδία στον αέρα

Άλλοι επιβάτες, που κάθονταν κοντά στον νεκρό άνδρα, είπαν ότι συμπεριφερόταν παράξενα και μιλούσε στον εαυτό του κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στη συνέχεια, οι συγγενείς του άνδρα επιβεβαίωσαν ότι είχε ψυχικά προβλήματα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στην Ταϊλάνδη.

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο Κάιρο, οι τοπικές αρχές αρνήθηκαν να αφήσουν το πτώμα στην Αίγυπτο. Η σορός του νεκρού φορτώθηκε στον χώρο αποσκευών και μεταφέρθηκε στη Σαμάρα, όπου το αεροσκάφος προσγειώθηκε με πέντε ώρες καθυστέρηση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ