Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Μπόρις Τζόνσον: Έχασε τα λόγια του και άρχισε να μιλά για την Πέππα το Γουρουνάκι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, έχασε για λίγο τα λόγια του και τότε άρχισε να μιλάει στους επιχειρηματίες, για την Πέππα το Γουρουνάκι και την επίσκεψή του σε θεματικό πάρκο για το βρετανικό κινούμενο σχέδιο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, φαίνεται πως μπέρδεψε τις σημειώσεις που είχε μπροστά του, άρχισε μάταια να ψάχνει τα χαρτιά του, ενώ ξεφυσούσε και ζητούσε επανειλημμένα συγγνώμη από το ακροατήριο. Τελικά, αποφάσισε να αρχίσει να μιλάει για την Πέππα το Γουρουνάκι.

Ο Μπόρις και η Πέππα

«Χθες πήγα, όπως όλοι πρέπει να πάμε, στο Peppa Pig World», είπε αρχικά και ρώτησε πόσοι από το ακροατήριο έχουν κάνει αυτή την επίσκεψη. «Όχι αρκετοί», σχολίασε, «με εκπλήσσει που δεν έχετε πάει», είπε στη συνέχεια.

«Το λάτρεψα», είπε και συμπλήρωσε ότι ο κόσμος αυτού του κινούμενου σχεδίου είναι ένα μέρος που του ταιριάζει, «επειδή έχει ασφαλείς δρόμους και πειθαρχία στα σχολεία», φράση που προκάλεσε γέλια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύναμη της δημιουργικότητας της Βρετανίας. «Ποιος θα το πίστευε ότι ένα γουρουνάκι που μοιάζει με πιστολάκι μαλλιών, ή ίσως σαν ένα πιστολάκι στιλ Πικάσο, ένα γουρουνάκι που απέρριψε το BBC, τώρα θα εξαγόταν σε 180 χώρες, με θεματικά πάρκα τόσο στην Αμερική όσο και στην Κίνα; Και μια επιχείρηση που αξίζει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια λίρες για τη χώρα. Πιστεύω ότι είναι καθαρή ευφυΐα η Πέππα», σημείωσε, ενώ συνέχισε να ψάχνει ανάμεσα στις σημειώσεις του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ