Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ινδία: τον είχαν για νεκρό, τους προέκυψε ζωντανός…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένας άνδρας, που κηρύχθηκε νεκρός έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα στην Ινδία, βρέθηκε τελικά ζωντανός. Πέρασε μια νύχτα στο νεκροτομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Σρικές Κουμάρ, 45 ετών, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, αφού παρασύρθηκε από ένα μηχανάκι στο Μορανταμπάν, στα ανατολικά του Νέου Δελχί, την Παρασκευή. Ο γιατρός που τον εξέτασε εκεί διαπίστωσε τον θάνατό του και ζήτησε να σταλεί το πτώμα σε δημόσιο νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

«Ο γιατρός στα επείγοντα τον εξέτασε. Δεν βρήκε κανένα ίχνος ζωής και επομένως τον κήρυξε νεκρό», είπε ο διευθυντής του δημόσιου νοσοκομείου, Ρατζέντρα Κουμάρ.

Το «πτώμα» τοποθετήθηκε στο νεκροτομείο μέχρι που έφτασαν στο νοσοκομείο οι συγγενείς του, έξι ώρες αργότερα. Όμως, όταν οι αστυνομικοί κι η οικογένεια ξεκίνησαν τη γραφειοκρατική διαδικασία για τη νεκροψία, διαπίστωσαν πως ήταν ζωντανός.

Τώρα ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση κι οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν πώς έγινε η λανθασμένη διάγνωση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ