Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ιταλία: Άνδρας σε αμόκ σκότωσε τα δύο παιδιά του, την σύζυγο και τη πεθερά του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάγωσε ξανά η Ιταλία μόλις μια μέρα μετά τον 48χρονο που δολοφόνησε το παιδί του. Αυτή την φορά ένας 47χρονο με καταγωγή από το Μαρόκο, που επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του, στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας, δολοφόνησε τη σύζυγό του, την πεθερά του, 64 ετών, τα δύο του παιδιά, πέντε και δυο ετών και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται πως χθες λίγο έξω από την Ρώμη, ένας άνδρας 48 ετών με κορoνοϊό, έφυγε από το νοσοκομείο και όταν επέστρεψε σπίτι του, δολοφόνησε το δεκάχρονο παιδί του.

Ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένεια

Στο νέο περιστατικό ο δράστης ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένειά του και μέσως μετά έβαλε τέλος στην ζωή του. Σύμφωνα με τους περίοικους, ήταν ένας πράος χαρακτήρας και εδώ και για αρκετά χρόνια δούλευε σε σούπερ μάρκετ. Η σύζυγός του, 47 ετών, εργαζόταν ως καθαρίστρια και είχε αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής των παιδιών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο δράστης, εις βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα με δικαστική απόφαση λόγω βίαιων πράξεων κατά της οικογένειάς του, ήθελε να εκδικηθεί τη σύζυγό του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ