Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Νέες φωτογραφίες «καίνε» τον Μπορίσοφ: Προφυλακτικά, περίστροφο και χιλιάδες ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η καριέρα του Βούλγαρου πρώην πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ. Από τη μια το κόμμα του τερμάτισε δεύτερο στις πρόσφατες εκλογές και από την άλλη ο ίδιος βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με δημοσιοποίηση νέων φωτογραφιών σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις νέες φωτογραφίες ο Μπορίσοφ φαίνεται σε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα της πρωθυπουργικής κατοικίας. Ο πρώην Βούλγαρος πρωθυπουργός είναι ξαπλωμένος στο ίδιο κρεβάτι όπου είχε φωτογραφηθεί και παλιότερα, αλλά με διαφορετικά σκεπάσματα, γεγονός που δείχνει πως οι συγκεκριμένες λήψεις έγιναν σε διαφορετική ημερομηνία.

d55a0a7dc3974d5388dc11a6676d90a9

Στο κομοδίνο υπάρχει πάλι το περίστροφο, δίπλα σ’ ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, ενώ στο συρτάρι του κομοδίνου διακρίνονται πάλι δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι ράβδοι χρυσού αυτή την φορά.

eda457aaf14e4cf4ad0a241f7e4cbddf

Στις φωτογραφίες του 2020 ο Μπορίσοφ εικονιζόταν και πάλι να κοιμάται στο κρεβάτι του, έχοντας πάνω στο κομοδίνο ένα περίστροφο καθώς και δεσμίδες με χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι.

004ce9b10b414faa91aaa6acad33db27

Την ίδια εποχή είχε διαρρεύσει και βίντεο από λήψεις μέσα από την πρωθυπουργική κατοικία. Η μελέτη της σκιάς στις λήψεις έκανε τους ειδικούς να μιλούν για γυναίκα που τα βουλγαρικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν “Μάτα Χάρι”.

Ερωτηματικό παραμένει ποιοι κρύβονται πίσω από τις φωτογραφίες αυτές, που όπως αποδείχθηκε προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα του Μπορίσοφ. Οι νέες φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν παραμονές των πρόσφατων εκλογών.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ