Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ρίτσαρντ Μπράνσον – Στιγμές τρόμου σε ατύχημα με ποδήλατο (ΦΩΤΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στιγμές τρόμου έζησε ο Ρίτσαρντ Μπράσον όταν τα φρένα του ποδήλατου σταμάτησαν να λειτουργούν κατά τη διάρκεια αγώνα ποδηλασίας για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο μεγιστάνας φοβήθηκε ότι έμεινε παράλυτος και ότι υπέστη κάταγμα στην πλάτη καθώς η πρώση του ήταν τρομακτική. Τα φρένα του σταμάτησαν να λειτουργούν ενώ έπαιρνε μια κλειστή στροφή κι ένα αυτοκίνητο ερχόταν στο άλλο ρεύμα.

Οι τρεις επιλογές του

Όπως εξηγεί, οι επιλογές του ήταν τρεις. Να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο, να πέσει στον γκρεμό ή στον προπορευόμενο ποδηλάτη, Φέλιξ Στελμάσζεκ.

Ο Ρίτσαρντ Μπράσον επέλεξε το τρίτο: «Πέσαμε και οι δύο από τα ποδήλατά μας και τα κεφάλια και τα σώματά μας τραντάχτηκαν στην άσφαλτο. Είναι αναμφίβολο ότι τα κράνη που φορούσαμε έσωσαν τις ζωές μας – και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Ήμασταν σωριασμένοι στο έδαφος κι η υπόλοιπη ομάδα μαζεύτηκε γύρω μας. Έμεινα ακίνητος, ελπίζοντας να μην έχω σπάσει την πλάτη μου ή να έχω μείνει παράλυτος. Αργά άρχισα να κινώ τα μέλη μου κι ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν ανταποκρίθηκαν».

RRIIII
INSTAGRAM

RII
INSTAGRAM

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ