Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Νέα παράκρουση Άδωνι: Απειλεί… θεούς και δαίμονες για τους εμβολιασμούς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο λαϊκίστικο ντελίριο από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την κυβερνητική απόφαση να μην απαιτείται αρνητικό rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες.

Όπως είπε οι παρεμβάσεις που ανακοινωθήκαν για τους ανεμβολίαστους είναι ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία, «όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας».

Σέβονται δηλαδή την αξία της θρησκείας, αλλά δεν σέβονται την αξία της ανθρώπινης ζωής παίζοντάς την στα ζάρια, στο βωμό της αξιοθρήνητης ψηφοθηρίας και του χαϊδέματος ενός κατά πλειοψηφία ιδεολογικά ακραίου εκλογικού σώματος.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Γεωργιάδης είπε ότι δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία και η πίστη με κάποιον πολίτη που θέλει να πάει σε εμπορικό κατάστημα η σε κομμωτήριο. Προφανώς κατά τον κορυφαίο σε λαϊκισμό κυβερνητικό αξιωματούχο «στην εκκλησία δεν κολάει».

Κατά τον υπουργό Ανάπτυξης δεν γίνεται υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ένα ποσοστό 40% του πληθυσμού που δεν πιστεύει στην επιστήμη.

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί ενώ πρόσθεσε, σε ό,τι αφορά στους ελέγχους των rapid test από το κράτος ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ελεγκτικός μηχανισμός για το 100% των δραστηριοτήτων των πολιτών.

Σε ένα δε νέο κρεσέντο κυνικότητας ανέφερε ότι «δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων λόγω της πανδημίας», παρά τα σχετικά αιτήματα από τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες του εμπορίου και της εστίασης, καΘώς κατά αυτόν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν προτίθεται να χρηματοδοτήσει τις χώρες για να λάβουν μέτρα στήριξης της οικονομίας λόγω της πανδημίας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ