Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Άγρια καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη: Οι δράστες επιχείρησαν να πατήσουν τους αστυνομικούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Η καταδίωξη είχε κοινά χαρακτηριστικά με την αιματηρή καταδίωξη οχήματος στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος εγκλωβίστηκε, επιχείρησε να πατήσει αστυνομικούς της ομάδας Ζ.

Η καταδίωξη άρχισε στη 01:20 τη νύχτα. Περιπολικό ακολουθεί όχημα το οποίο κινείται ανάποδα στην οδό Αγ. Δημήτριου. Το όχημα δεν σταματά. Στην καταδίωξη μπαίνουν και δικυκλιστές της ομάδας Ζ. Το όχημα μέσω τη παλιάς λαχαναγοράς κινείται για Μετέωρα. Εμβολίζει ένα περιπολικό και συνεχίζει.

Από το τέρμα των αστικών λεωφορείων κατευθύνεται προς τον Άγιο Ραφαήλ. Εκεί εγκλωβίζεται. Περικυκλώνεται από αστυνομικούς της ομάδας Ζ. Ο οδηγός πατάει γκάζι και προσπαθεί να τους χτυπήσει. Οι αστυνομικοί με αστραπιαίες κινήσεις επιταχύνουν και αποφεύγουν την πρόσκρουση.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το όχημα καταλήγει σε τοίχο και οι τέσσερις επιβάτες του το εγκαταλείπουν.Τα πληρώματα των περιπολικών και οι δικυκλιστές της ομάδας Ζ που συμμετείχαν στην καταδίωξη και βρίσκονταν στο σημείο κατάφεραν και συνέλαβαν τους τέσσερις επιβάτες.

Ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών, ήταν λαθροδιακινητής και οι υπόλοιποι τρεις, υπήκοοι Συρίας, είχαν περάσει παράνομα στην Ελλάδα. Τους ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Το όχημα έφερε αθηναϊκές πινακίδες και είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την Αθήνα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ