Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Χίος: Φίλαθλος με έμφραγμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα σοβαρά προβλήματα στην περιφέρεια ανέδειξε το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη φίλαθλος στη Χίο.

Μετά το πέρας του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα στο χωριό της Χίου, ο φίλαθλος υπέστη έμφραγμα κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ενώ οδηγούσε και τράκαρε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν συγχωριανοί του, καθώς και ο πρόεδρος της Ομάδας του Ατρομήτου, Νευρολόγος, Μανώλης Καραμούζος, και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

«Ξεκινήσαμε και του κάναμε τεχνητή αναπνοή» είπε ο κ. Καραμούζος. Νωρίτερα ο 55χρονος συνεργάτης του είχε παραπονεθεί για αδιαθεσία στο στομάχι.

Στην αναζήτηση απινιδωτή, που σύμφωνα με τον χάρτη που είχε παρουσιάσει πρόσφατα ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου Χίου έπρεπε να βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, κατέληξαν στο Γραφείο της Κοινότητας.

Χρειάστηκε δε να σπάσουν την πόρτα αφού ήταν κλειδωμένη για να τον πάρουν.

Έχοντας ανακτήσει σφυγμούς και πίεση τον μετέφεραν άμεσα στο κοντινό Κέντρο Υγείας στο Πυργί, απέχει 7,5 χιλιόμετρα περίπου, τοποθετώντας τον σε… καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου.

Εκεί του παρασχέθηκε ενδονοσοκομειακή φροντίδα και με ασθενοφόρο πλέον μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ