Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Καφετζόπουλος κατά αρνητών: «Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μια καυστική ανάρτηση ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος, τοποθετήθηκε με αφορμή τις επιθέσεις αρνητών του κορονοϊού κατά των επιστημόνων. Την ώρα που η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με μια ”έκρηξη” κρουσμάτων που φαίνεται να μην έχει φρένα, με ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ξεσπά και κάνει έμμεση αναφορά και στο επεισόδιο με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων.

Στην μακροσκελή του ανάρτηση, ο γνωστός ηθοποιός διερωτάται: «Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;», ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής του χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως «φαρ-ουεστ» που «κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Το ξέραμε. Ηταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα.

Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας.

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοι που κρύβονται πίσω απο παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξερω εναν που πίνει διπλό ελληνικο ναι-και-οχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λεει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα απ τα εργαστήρια τους.

Τωρα ομως έκαναν μεγάλο το λάθος!

Αποθρασυμένοι απο τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…!

Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;

Εδω στο φαρ-ουέστ κανει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος.

Εδω είμαστε κράτος.

Πουτ@να όλα!!! Ολα!!!

[στη φωτογραφια – που τη ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου – ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ]».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ