Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Σάλος με προπονητή που βιαιοπραγεί σε 13χρονη αθλήτρια στη Χαλκίδα – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα video από αγώνες τζούντο έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες, αφού δείχνει προπονητή να χτυπά και να πιάνει από τον λαιμό 13χρονη αθλήτρια.

Ο λόγος για την άθλια συμπεριφορά του «δασκάλου»; Δεν απέδωσε στον αγώνα όπως θα έπρεπε.

Χαστούκια, κλωτσιές, πνιγμοί. Είναι όσα βιώνουν ανήλικα παιδιά σε προπονήσεις και αγώνες τους. Στο συγκεκριμένο βίντεο με δυσκολία πιστεύει κανείς ότι αυτά έχει πράγματι συμβεί. Ο 40χρονος «δάσκαλος» μετά το χαστούκι στην μαθήτρια του την αρπάζει με τα χέρια του σαν τανάλια στον λαιμό και την ταρακουνά.

Ο ίδιος μιλώντας στο Star υποστήριξε ότι έχει αναλάβει το ρόλο του πατέρα για τη νεαρή τζουντόκα και την αδερφή της, έχοντας και το “πράσινο φως” από τη μητέρα της για να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

«Προσπαθώ να την βάλω σε κάποιο δρόμο…»

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια και προσπαθώ να την βάλω σε κάποιο δρόμο. Έχω κάνει τα πάντα για να την τραβήξω από παλιοπαρέες. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες ας το πω έτσι… Μπορεί να έδειξαν παραπάνω μπρουτάλ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχει ένα ιστορικό από πίσω. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια κι εγώ προσπαθώ να είμαι σαν πατέρας τους και με την αδερφή τους. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Η γονέας η ίδια μου λέει ότι άμα χρειαστεί να ρίξεις έστω και μια μπατσούλα, μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα. Έχω μιλήσει και με τον θείο τους. Τις έχω σαν κόρες μου. Δεν είναι απλά σχέση προπονητή – αθλητή, τις έχω σαν κόρες μου. Προσπαθώ να τις τραβήξω από λάθους δρόμους, γύρω-γύρω. Δεν απέδωσαν όπως θα έπρεπε να αποδώσουν κι εγώ εκείνη τη στιγμή ξέφυγα. Έγινε πάνω στην ένταση, αλλά σας ξαναλέω ότι υπάρχει μια ιστορία από πίσω. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό άλλη φορά. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Ήταν της κακιάς στιγμής. Τι να σας πω άλλο. Έχω πάρει και το “πράσινο” φως όταν χρειαστεί. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την ξυπνήσω γιατί δεν μου απόδωσε στο συγκεκριμένο ματς όπως θα έπρεπε. Στον τρίτο γύρο μου έκανε μια “κοιλιά” κι έγινε. Αυτά γίνονται στον αθλητισμό. Δεν υπήρχε σκοπός να τραυματίσουμε το παιδάκι ή να κάνουμε κάποια ζημιά. Όλα αυτά δεν είναι κάτι. Είναι μια άτυχη στιγμή. Το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Έχω αναλάβει επιπλέον τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα δοθεί σε άλλη διάσταση από αυτή που πραγματικά είναι, εγώ καταστρέφομαι. Μπατσούλες ήταν. Ο σκοπός δεν ήταν να την τραυματίσω. Το κορίτσι δεν το εξέλαβε έτσι. Την έχω σαν κόρη μου. Πάνω στην ένταση έγινε. Η κακιά στιγμή ήταν».

Τι απαντά η μητέρα

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν μάλιστα δηλώσεις και από τη μητέρα της 13χρονης, η οποία και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του προπονητή.

«Είναι σαν πατέρας τους και τα αγαπάει τα κορίτσια. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Όλοι έχουμε ρίξει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ