Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Νέες διαστάσεις παίρνει η καταγγελία του πνευμονολόγου κ. Βασιλακόπουλου, ότι προπηλακίστηκε σε ταβέρνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες διαστάσεις παίρνει η καταγγελία που έκανε ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ότι προπηλακίστηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όταν αυτός και η παρέα του ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να γίνεται έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού των πελατών.

Το χρονικό, σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο

Ο ίδιος ο κύριος Βασιλακόπουλος περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν διευκρίνισε ότι στην ταβέρνα «ήμασταν περίπου 20 λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί». Κατά τον κ. Βασιλακόπουλο ύστερα από λίγο ένας υπάλληλος του καταστήματος, ίσως ο γιος του ιδιοκτήτη πήγε στο τραπέζι και τους έδιωξε.

«Βγαίνοντας από το μαγαζί έπεσαν δύο πάνω μου, έπεσα κάτω και μου έσκισαν τα πουκάμισα. Οι συνάδελφοί μου προσπάθησαν να με σώσουν», συνέχισε ο κύριος Βασιλακόπουλος και πρόσθεσε ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τον απείλησε, λέγοντάς του «τί νομίζεις, επειδή βγαίνεις στα κανάλια και στον ΣΚΑΪ θα σε σώσουν;». Ο καθηγητής υποστηρίζει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τον απείλησε ότι θα τον βρει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, στην Αθήνα και πως αν έμενε το βράδυ στην περιοχή της Καλαμπάκας θα έβρισκε το αυτοκίνητό του καμένο.

Καμία παράβαση στην ταβέρνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ στο σχετικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ανέφερε ότι με αφορμή το περιστατικό στην ταβέρνα παρενέβη η αστυνομία και έκανε έλεγχο στους πελάτες, από τον οποίο προέκυψε ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση.

w18 133309w14124335w04162452w26182124

Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριζε αρχικώς ο κύριος Βασιλακόπουλος, ότι δεν γινόταν έλεγχος στους θαμώνες της ταβέρνας και στο κατάστημα υπήρχαν ανεμβολίαστοι.

Ποιος είχε κλείσει το τραπέζι στην ταβέρνα;

Το θέμα όμως παίρνει κι άλλες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα zougla.gr, το τραπέζι όπου παρακάθησαν οι γιατροί στην ταβέρνα της Καλαμπάκας, είχε κλειστεί από φαρμακευτική εταιρεία. Η εταιρεία -όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας – είχε ενημερώσει ότι δεν χρειάζεται να γίνει έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού των προσκεκλημένων της, αφού όλοι οι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υποστηρίζει ότι έγινε έλεγχος στα πιστοποιητικά όλων των υπολοίπων πελατών εκτός εκείνων που ήταν προσκεκλημένοι της φαρμακευτικής εταιρείας.

image 2

Πάντως ο κύριος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μετά το επεισόδιο στην Καλαμπάκα, σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει», είπε ο κύριος Βασιλακόπουλος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ