Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ανατριχιαστική καταγγελία πολίτη για νεκροταφείο: «Τα κόκκαλα του πατέρα μου τα πήραν τα σκυλιά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθίζηση σε νεκροταφείο του Μεσσολογγίου έβγαλε στο φως ανθρώπινα οστά τα οποία πήραν σκυλιά της περιοχής. Αυτό καταγγέλει πολίτης που, όπως λέει έχει επικοινωνήσει με τον Δήμο, αλλά δεν βρήκε άμεση ανταπόκριση.

Όλα άρχισαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν μετά από έντονη κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή, ο παλιός φράχτης του νεκροταφείου Σταμνάς του Δήμου Μεσολογγίου υποχώρησε και μαζί του και το έδαφος στην δυτική πλευρά του κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη όταν το έδαφος υποχώρησε, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει κάτι και βγήκαν από τον τάφο τα οστά του πατέρα του και τα πήραν τα σκυλιά.  Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, «ο οικογενειακός μου τάφος είναι αυτός που φαίνεται στη φωτογραφία. Ο φράχτης ήταν πολύ παλιός. Το έδαφος υποχώρησε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει κάτι. Βγήκαν τα κόκκαλα του πατέρα μου και τα πήραν τα σκυλιά».

Η καταγγελία δεν σταματάει εδώ, αφού όπως υποστηρίζει έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος του χωριού.

Από την πλευρά του ο πολίτης έχει προβεί επανειλημμένως σε οχλήσεις προς τον Δήμο Μεσολογγίου τα τελευταία δύο χρόνια, όμως υπάρχει αδιαφορία.

«Πριν από λίγο καιρό και εγώ ο ίδιος επικοινώνησα με τον δήμο και μου είπαν θα το κοιτάξουν. Από τότε περιμένω» αναφέρει.

«Υπήρχε άλλη μία κακοκαιρία και θεώρησα ότι θα τους πάρει λίγος χρόνος, αλλά πέρασαν άλλες 15 ημέρες και τίποτα. Η ηλικιωμένη μητέρα μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι σε πολύ προχωρημένη ηλικία. Αν χρειαστεί ο οικογενειακός τάφος τι θα κάνω; Δεν ενδιαφέρεται κανείς»!

Στο μήνυμά του στο karvasaras.gr ο πολίτης επισυνάπτει και τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

nekrotafeio stamnas 3
nekrotafeio stamnas 4
nekrotafeio stamnas 7

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ