Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Κλάπηκαν ψηφιακά κλειδιά του πιστοποιητικού εμβολιασμού – O Χίτλερ φαίνεται εμβολιασμένος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορισμένα από τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (European Green Pass), κλάπηκαν, γράφει το Ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επικαλούμενο εξειδικευμένες ιταλικές πηγές.

Σύμφωνα με το ANSA μια σειρά συναντήσεων σε επίπεδο ΕΕ πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη για να εξεταστεί η κατάσταση. Αποφασίστηκε να ακυρωθούν όλα τα πιστοποιητικά που δημιουργήθηκαν με αυτά τα κλειδιά, ανέφεραν οι πηγές. Η κλοπή των κλειδιών δεν έγινε στην Ιταλία, είπαν.

Για να αποδειχθεί ότι πράγματι χάθηκαν τα κλειδιά κάποιος ανέβασε ένα QR που αν σκαναριστεί με μια επίσημη εφαρμογή πιστοποίησης, στην Ελλάδα το Covid Free GR app, βγάζει εμβολιασμένο τον Αδόλφο Χίτλερ! Το δοκιμάσαμε και πράγματι ο μεγαλύτερος σφαγέας της Ευρώπης, που αυτοκτόνησε το 1945, δείχνει ακίνδυνος.

Το θέμα παρουσίασε στο facebook ο καθητητής Πληροφορικής Γιάννης Φάκας για να καταλήξει: «σημαίνει ότι όσα πιστοποιητικά εκδόθηκαν με τα συγκεκριμένα κλειδιά, πρέπει να εκδοθούν εκ νέου, με νέα κλειδιά και να ακυρωθούν προφανώς τα παλιά. Ζούμε καταπληκτικές στιγμές».

Μετά τα «λαδωμένα» πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τώρα και τα χακαρισμένα. Καλά πάει αυτό…

greenpass scaled

fakas2 1
Το QR του Χίτλερ Giannis Fakas/Facebook

covidfreegrapp
Η εφαρμογή Covid Free GR στο Google Play

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ