Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Καταγγέλλει κρατική τρομοκρατία με αφορμή την προσαγωγή του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την προσαγωγή του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου στο αστυνομικό τμήμα Περάματος, μετά τον αποκλεισμό του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά και κατηγορεί την κυβέρνηση για άσκηση κρατικής τρομοκρατίας.

«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και δεν μπορούν να αποτελέσουν φραγμό στη λαϊκή οργή. Μας πεισμώνουν να μαζικοποιήσουμε και να οξύνουμε τους αγώνες μας», αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά σε ανακοίνωσή της και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε συγκέντρωση έξω από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων, τη Δευτέρα 01/11 στις 9:00π.μ.

«Οι αντιδράσεις των πολιτών, είναι αυτό που φοβούνται. Γι’ αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστείλουν κάθε φωνή που αγωνίζεται και αντιστέκεται. Η ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι συνειδητή επιλογή», καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων.

Τα σχέδια Μητσοτάκη-Πατούλη για τον Σχιστό

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί το λαό του Πειραιά να δυναμώσει με τη συμμετοχή του στον αγώνα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του, να ορθώσει το αγωνιστικό του ανάστημα στην ένταση της καταστολής που συνοδεύει την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με εκτελεστικό όργανο την Περιφερειακή Αρχή Πατούλη.

«Λέμε Όχι στα σχέδια της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και της Περιφερειακής Αρχής Πατούλη για εγκατάσταση και λειτουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) στο Σχιστό όπου  θα επεξεργάζονται 250.000  απορριμάτων -180.000 τόνοι σύμμεικτων αποβλήτων και 70.000 τόνοι βιοαποβλήτων – το χρόνο, για τα επόμενα 29 χρόνια! Δεν θα επιτρέψουμε τα σχέδιά τους να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη υποβαθμισμένη περιβαλλοντικά περιοχή μας. Δεν θα γίνουμε για μία ακόμη φορά ο σκουπιδότοπος της Αττικής.» καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ