Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Σωτήρης Τσιόδρας: Επιστρατεύεται για να προωθήσει τους εμβολιασμούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην δίνη της πανδημίας βρίσκεται η χώρα, με τον κορονοϊό να θερίζει τους νέους, την κατάσταση στις Μ.Ε.Θ. να είναι εφιαλτική και το εμβολιαστικό πρόγραμμα να έχει αποτύχει. Στην σκία της χθεσινής ”έκρηξης” κρουσμάτων, η κυβέρνηση επιστρατεύει το “βαρύ πυροβολικό”, τον καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσίοδρα. Ο κ. Τσιόδρας ρίχνεται λοιπόν και πάλι στη μάχη σε μια απέλπιδα προσπάθεια προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος.

Στη 13:00 το μεσημέρι, ο καθηγητής θα κάνει έκτακτες ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας και αναμένεται να παρουσιάσει μία έρευνα στην οποία είναι επικεφαλής και αφορά τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό. Η επανεμφάνιση του κ. Τσίοδρα, έρχεται πολλούς μήνες αφότου σταμάτησε να συμμετέχει στις ενημερώσεις για την πορεία της πανδημίας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Ανακοινώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ελλάδα θα κάνει σήμερα, στις 13:00, ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων Σωτήρης Τσιόδρας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ