Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Νοσοκομείο Πάτρας: Απολύθηκε ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βρέφος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή της σύμβασης με τον ιατρό ο ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού τους, όταν ήταν βρέφος, αποφάσισε το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ρίου.

Νωρίτερα, το υπουργείο Υγείας είχε δώσει εντολή να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και να πράξει τα δέοντα.

Ο παιδίατρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Η καταγγελία και το οπτικό υλικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από δύο χρόνια. Σήμερα το ζευγάρι έχει πάρει επίσημα διαζύγιο, όμως η μητέρα δείχνει να επιμένει.

Στο βίντεο δεν φαίνεται κάποια πράξη σεξουαλικής κακοποίησης, όμως η καταγγέλλουσα και το περιβάλλον της έχουν ερμηνεύσει τις συγκεκριμένες κινήσεις του πρώην συζύγου και γνωστού γιατρού ως «ασελγείς».

Ο γιατρός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως όλα αυτά είναι ψευδή και συκοφαντικά. Μάλιστα συνάδελφός του από άλλη ειδικότητα δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως «ο γιατρός πληρώνει αυτή την στιγμή κάποιες κινήσεις και κάποια λόγια που είναι βέβαιο πως δεν συνάδουν με ενδεχόμενη παιδοφιλία, ούτε καν με ασέλγεια, όμως προφανώς παρεξηγήθηκαν».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ