Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Συγγνώμη από τον Γρηγόρη Ψαριανό αξιώνουν οι καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Ν.Φιλαδέλφειας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Προτιμάτε την προπαγάνδα έναντι της ενημέρωσης», απαντούν στον Γρηγόρη Ψαριανό οι καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, που πλημμύρισε από την πρόσφατη κακοκαιρία και αξιώνουν να ζητήσει συγγνώμη για τις «χυδαίες κατηγορίες» που εξαπέλυσε.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας σε ανακοίνωσή του επισημαίνει στον πρώην βουλευτή και σύμβουλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου ότι «δεν είμαστε ούτε εμείς, ούτε οι μαθητές μας συνηθισμένοι ούτε να χειραγωγούμε ούτε να θεωρούμε τον ελληνικό λαό ηλίθιο.»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή την πλημμύρα στο 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, ανάρτησε στο διαδίκτυο μια πλαστή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα ειρωνικό σχόλιο.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση αυτή, οι καθηγητές του σχολείου επισημαίνουν στον κύριο Ψαριανό ότι «μια μικρή, ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθηκαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας».

filadelfeia

«Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο να διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα», προσθέτουν οι καθηγητές.

fakeps 2

VIBER 300x246 1

Όπως επισημαίνουν οι καθηγητές, «καλοπροαίρετα» θα θεωρήσουν πως ήταν «σφάλμα» από τον πρώην υπουργό και γι’ αυτό απαιτούν μια δημόσια συγγνώμη. «Διαφορετικά θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ