Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

ΚηφιSOS – Κατεβάζουν ρολά στη χώρα αυτοί που δεν καθάρισαν ένα φρεάτιο! – Τα έκτακτα μέτρα για τον Μπάλλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην εύκολη και δοκιμασμένη στην πανδημία, λύση των απαγορεύσεων, κατέφυγε και πάλι η κυβέρνηση, μετά το επιτελικό μπάχαλο και ενώ η χώρα παρέλυσε από την κακοκαιρία Μπάλλος. Τα δείγματα γραφής του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας είναι απολύτως αρνητικά καθώς σήμερα κατέστησε σαφές ότι το επιτελικό κράτος απουσιάζει τις δύσκολες ώρες από το πλευρό του πολίτη.

Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο και την ένταση των φαινομένων που αναμένονται να χτυπήσουν τη χώρα τα ξημερώματα, οι κυβερνώντες αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά. Κατεβάζουν ρολά στη χώρα αυτοί που δεν καθάρισαν ούτε ένα φρεάτιο…

Ειδικότερα:

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, έπειτα από την ολοκλήρωση της διυπουργικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, είναι τα εξής:

1. Από τη 1πμ έως τις 8πμ απαγόρευση διέλευσης όλων των ΙΧ οχημάτων και των ΜΜΜ σε Κηφισό και παραλιακή. Για τα φορτηγά οχήματα θα εκτιμηθεί ανάλογα με την ένταση του φαινομένου και σε συνεννόηση με την Τροχαία θα δίνονται οδηγίες.

2. Κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική, εκτός από τις αναγκαίες για τη διαχείριση του φαινομένου και των Υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

3. Ενθαρρύνεται η τηλε-εργασία σε όλο τον ιδιωτικό τομέα στην Αττική

4. Κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία, καθώς και σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική.

5. Κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και οι δομές ΑΜΕΑ σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία.

6. Αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρείες, έτσι ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει στην αντιμετώπιση των φαινομένων.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ