Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Έγινε κι αυτό! Πλημμύρισε εν κινήσει λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη γραμμή του λεωφορείου 140, με τους πολίτες να παρατηρούν άφωνοι το όχημα να… μπάζει από παντού!

Βίντεο που δημοσιεύει το ethnos.gr, αποτυπώνει το μέγεθος της σφοδρότητας της κακοκαιρίας, αλλά και την κάκιστη κατάσταση των λεωφορείων στα ΜΜΜ.

Στο βίντεο φαίνεται το λεωφορείο να μετατρέπεται σε λίμνη, βροχή έμπαινε από παντού, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του το νερό στο πάτωμα ήταν τρεις με τέσσερις πόντους.

«Πατούσε γκάζι φρένο ο οδηγός και ήμασταν σαν γυάλα με νερό. Σε κάθε φανάρι ο οδηγός σταμάταγε, έβγαινε από τη θέση του και καθάριζε τα τζάμια να φύγουν οι υδρατμοί. Είχε 3-4 πόντους νερού στο πάτωμα», επισημαίνει.

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 140 ενώ η εικόνα αυτή καταγράφηκε καθώς το όχημα κινείτο από τον Βύρωνα προς τους Αμπελόκηπους με 14 συνολικά επιβάτες, που έγιναν όλοι… λούτσα.

«Το ίδιο μου συνέβη και το πρωί με το ίδιο λεωφορείο. Έσταζε μέσα, αλλά δεν έβρεχε τόσο. Η κατάσταση το μεσημέρι ήταν τραγική. Ήταν λες και είχαμε πέσει στη θάλασσα», προσθέτει ο πολίτης αγανακτισμένος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ