Τρίτη 19 Απριλίου 2022

O “Μπάλλος” έφερε το χάος στην Αθήνα – Ενεργοποιήθηκε το 112

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία Μπάλλος, προκαλώντας κυκλοφοριακό «κομφούζιο» σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στην άνοδο του Κηφισού, από το ύψος της Ιεράς Οδού μέχρι και τον κόμβο της Νέας Φιλαδέλφειας. Προβλήματα σημειώνονται  και στην κάθοδο.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στις λεωφόρους Συγγρού, Μεσογείων, Κηφισίας, Κατεχάκη, Βασιλίσσης Σοφίας και Πέτρου Ράλλη. Προβλήματα καταγράφονται ακόμα στην Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς έχει διακοπέι αυτή την ώρα λόγω της κακοκαιρίας από το ύψος της διασταύρωσης Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

«H βροχή που σημειώθηκε στην Αθήνα το πρωί ουσιαστικά είναι προεόρτια της κύριας κακοκαιρίας των επόμενων ωρών. Ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας μέχρι την Παρασκευή το βράδυ και στα ανατολικά έως το Σάββατο το πρωί, θα έχει έντονα καιρικά φαινόμενα» ανέφερε στο newsit.gr, o Κώστας Λαγουβάρδος και συνεχίζοντας, προσθέτει: «Σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς όπου περιλαμβάνεται η Αττική και η Εύβοια κι ένα τμήμα της Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας, θα έχουμε μεγάλα ύψη βροχής μέχρι το τέλος της Παρασκευής. Θα έχουμε εκτεταμένη κακοκαιρία με εμμονή στα σημεία που έχουμε τονίσει και τις προηγούμενες ημέρες. Μέσα σε αυτά είναι και η Αττική».

112 mpallos

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ