Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Μένιος Φουρθιώτης: Σέλφι και αμπελοφιλοσοφίες από το κρεβάτι του πόνου στο ΚΑΤ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ανάρτηση του, μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ, ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του που συνοδεύονταν και από ένα μικρό κείμενο με τις σκέψεις του γνωστού παρουσιαστή.  Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης διεκομίσθη στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την… πρόωρη αποφυλάκισή του, καθώς υπέστη κάταγμα στο αριστερό του ισχίο. Αποφυλακίσθηκε με διάταξη του ανακριτή, αλλά και την καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ, ενώ παράλληλα του απαγορεύτηκαν η έξοδος από τη χώρα και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις!

Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για την αρπαγή, τον Σεπτέμβριο του 2010, 200.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, και έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η υπόθεση αυτή έχει αναβληθεί δεκάδες φορές, πλέον όμως μετά την αποφυλάκισή του, ο γνωστός παρουσιαστής, την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Η ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη

«Μέσα στις δυσκολίες της ζωής που μπορεί να είναι πολλές το σημαντικότερο όμως είναι το θέμα της υγείας που εκεί δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσεις ή να αναρωτηθείς το γιατί! Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να προσεύχεσαι να γίνει το συντομότερο καλά να μπορέσεις να σηκωθείς να να περπατήσεις να αποκατασταθεί η σπονδυλική στήλη και να ελπίζεις στον θεό και στους γιατρούς να μπορέσεις να γίνεις καλά!

menios4
INSTAGRAM

Αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία η υγεία! 30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξανά περπατήσω θέλει υπομονή και πίστη!!! Σε αυτές τις στιγμές και ώρες βλέπεις τη ζωή με άλλη μάτια! Σημασία μόνο έχει η υγεία μας . Ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου KAT για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά και στην συνέχεια να περπατήσω! Ευχαριστώ το θεό που είμαι ζωντανός και πραγματικά σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά έχει σημασία και αυτό που έχει είναι μόνο η ζωή μας! Ευχαριστώ πολύ που είμαι ζωντανός και ελπίζω σύντομα να γίνω καλά! Μην χάνεται την ελπίδα και να έχετε υπομονή γιατί η σοφία του κόσμου είναι όντως σε δυο λέξεις».

menios 3
INSTAGRAM

menios2
INSTAGRAM

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ