Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ρόδος: Άγριος βιασμός 8χρονου κοριτσιού – Κατεπείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ίδρυμα της Ρόδου νοσηλεύεται υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου, ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 8 ετών. Οι ιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν άγριο βιασμό του.

Το κοριτσάκι όπως αναφέρει η ΡΟΔΙΑΚΗ, κατάγεται από χωριό της Ρόδου και η ιστορία του έφτασε στις Αρχές έπειτα από καταγγελία πολίτη ότι το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμού.

Η υπόθεση τέθηκε υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία  να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Έτσι, σε πρώτη φάση αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του παιδιού έχει τελεσθεί βιασμός παρά φύση, ενεργοποιήθηκε άμεσα η διαδικασία ποινικών διώξεων και κατεπείγουσας έρευνας από τις αστυνομικές αρχές.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα.

Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ