Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Κρήτη: Σεισμόπληκτος τα έκανε γυαλιά-καρφιά στο δημαρχείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξαλλος εισέβαλε στο δημαρχείο Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου ένας σεισμόπληκτος πολίτης και τα έκανε γυαλιά – καρφιά.

Νωρίτερα σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, προσπάθησε να υποβάλει δήλωση για αποζημίωση για τις ζημιές από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό, καθώς το χωριό δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη στην πλατφόρμα arogi.gr.

Ο ίδιος επικοινώνησε αρχικά τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες του δήμου και όπως τον ενημέρωσαν οι υπάλληλοι πρόκειται για ένα από τα συνήθη πλέον λάθη στη πλατφόρμα το οποίο αναμένεται να διορθωθεί. Ωστόσο η απάντηση δεν φαίνεται πως ικανοποίησε τον άνδρα περίπου 45 ετών, ο οποίος πήγε στο δημαρχείο και εισέβαλε στο γραφείο του δημάρχου.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η γραμματέας του δημάρχου, μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στον πολίτη πως ο δήμος έχει ήδη ενημερωθεί για το λάθος και πρόκειται να διορθωθεί από το υπουργείο το οποίο είναι αρμόδιο για αυτά τα θέματα.Ο άνδρας έβριζε και απειλούσε, με τις φωνές του να ακούγονται σε όλο το δημαρχείο.

Μάλιστα έσπασε το πλεξιγκλάς του γραφείου της σοκαρισμένης υπαλλήλου, αλλά και τον υπολογιστή της.

Ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης την ώρα του περιστατικού απουσίαζε και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του εξαγριωμένου πολίτη, τα στοιχεία του οποίου έγιναν γνωστά στην αστυνομία, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τον αναζητούν και να τον συλλαμβάνουν λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ