Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας – Μάγδα Φύσσα: Δεν τελειώσαμε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

IMG 20211007 190014 scaled

Με κεντρικό σύνθημα «έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας»  αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πρόκειται να κατευθυνθούν με πορεία μέχρι τη Βουλή.

IMG 20211007 185405 scaled

Ανάμεσα στους διαδηλωτές και στις διαδηλώτριες βρίσκεται και η Μάγδα Φύσσα η οποία δήλωσε: «Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. Όλοι θυμόμαστε την περσινή μέρα. Το μεγαλείο εκείνης της ημέρας, που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο αγώνας συνεχίζεται. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα εφετείο και από το βλέπουμε ξαναβγήκαν πάλι στους δρόμους και έχουμε ξανά πάλι περίπου τα ίδια πράγματα. Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Ένα χρόνο μετά το μήνυμα είναι ίδιο όπως και τότε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε τίποτα και δεν τελείωσε τίποτα».

Παράλληλα εργατικά Σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς της Αθήνας από την  Ομόνοια μετακινήθηκαν προς το Σύνταγμα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός έτους από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ενώ έχει προγραμματιστεί και μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στο Συνταγμα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ