Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Υπόθεση Λιγνάδη: Γιατί ο Κούγιας δεν ζητά αποφυλάκιση του πελάτη του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τους λόγους για τους οποίους δεν ζητά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη αποκάλυψε σήμερα ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας.

«Είμαι προβληματισμένος» είπε μεταξύ άλλων στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας, για το «αν πρέπει να καταθέσω αίτηση για αλλαγή περιοριστικών όρων για να μείνει ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης ή να ζητήσω πιο γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης».

Ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε ότι μια αίτηση για αλλαγή των όρων θα καθυστερούσε την εκδίκαση της υπόθεσης περίπου τέσσερις μήνες, οπότε κρίνει πιο σωστό να μην καθυστερεί με κάτι που έχει αμφίβολο αποτέλεσμα αλλά να περιμένει την δίκη.

«Δεν έχω καταθέσει καμία αίτηση αποφυλάκισης, ούτε την διαδικαστική πράξη της προσφυγής στην διάταξη της εισαγγελέως στο ένταλμα προσωρινής κρατήσεως. Εγώ πήρα την απόφαση αυτή και η επιλογή μου δικαιώθηκε. Και είδατε τι τύχη είχε η υπόθεση Φιλιππίδη. Η υπόθεση Φιλιππίδη και η υπόθεση Λιγνάδη είναι αντίστοιχη. Με ίδια κατηγορία με μόνη διαφορά είναι ότι στην υπόθεση Λιγνάδη έχουμε θύματα άνδρες, ενώ στην υπόθεση Φιλιππίδη γυναίκες» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ