Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ελένη Δήμου: Δύσκολες ώρες με κορονοϊό – Ξανά στο νοσοκομείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο μπαίνει και πάλι η Ελένη Δήμου, καθώς νοσεί από κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πλήρως εμβολιασμένη, ενώ σημειώνεται πως είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο πριν από τρεις ημέρες, αφού είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Σήμερα η 63χρονη τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι χάλια και ότι θα χρειαστεί να εισαχθεί και πάλι για νοσηλεία.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια», λέει η Ελένη Δήμου.

Ελένη Δήμου: “Έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω”

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Δήμου τον Ιούλιο είχε ξεσπάσει μέσω ανάρτησής της για τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Όπως έγραφε: «Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ