Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ο υπουργός δεν γνωρίζει για πόσους μήνες θα είναι η επιδότηση των 9 ευρώ για τη ΔΕΗ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγνοια δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος όταν ρωτήθηκε για πόσους μήνες θα δίδεται η ενίσχυση των 9 ευρώ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Δεν το γνωρίζω, ομολόγησε ο Απ. Βεσυρόπουλος αν και είχε έρθει για να εισηγηθεί την τροπολογία για τη ΔΕΗ!!! Έστειλαν εκτάκτως και τον Σκρέκα στη Βουλή, αλλά δεν είπε για τα 9 ευρώ!

Ακόμα και ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αντέδρασε και ζήτησε από τον υφυπουργό Οικονομικών να μεταφέρει το ερώτημα της Βουλής και να έρθει κάποιος από την κυβέρνηση ώστε να δοθεί απάντηση!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 20 μέρες ο πρωθυπουργός εξήγγειλε στη ΔΕΘ την επιδότηση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας, όμως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι περιλαμβάνει η εξαγγελία.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Βεσυρόπουλοος εισηγήθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης την σχετική τροπολογία, η οποία παραπέμπει το μέτρο σε μελλοντική υπουργική απόφαση χωρίς καμία λεπτομέρεια ή εξειδίκευση.

Τότε ο βουλευτής και τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ρώτησε τον υφυπουργό Οικονομικών πόσους μήνες κατανάλωσης αφορά η επιδότηση των λογαριασμών και πως θα καλυφθούν οι αυξήσεις που είναι μεγαλύτερες των 9 ευρώ.

Και ο Απ. Βεσυρόπουλος δήλωσε αδυναμία να απαντήσει!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ