Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγαπώ πολύ τη ζωή, αλλά τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου, κατέθεσε συγκινημένη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την 37χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι.

Η κατηγορούμενη ζήτησε να μεταχθεί σήμερα στο δικαστήριο και η μεταγωγή έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα φύλαξης.

Για την παρουσία της κατηγορουμένης ενημέρωσαν την Ιωάννα οι συνήγοροι και η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, λέγοντάς της: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς. Δεν πειράζει είναι ανθρώπινο».

Στην κατάθεσή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας πω ότι όταν λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για κάποια βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας, οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, πανικοβλήθηκαν. Τους έλεγα “δώστε μου λίγο νερό, πεθαίνω, βοήθεια”, φώναζα. Πήγα στον νιπτήρα, έριχναν νερό. Τα μαλλιά μου πέφτανε μέσα στο νιπτήρα. Έπιαναν το πρόσωπό μου και καταλάβαινα ότι καιγόμουν, έλιωνα. Φώναζα για βοήθεια, οι άνθρωποι τρόμαζαν.»…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ