Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Αστυνομική «σκούπα» στο διαδίκτυο για τα ψέμματα κατά των εμβολίων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενώ μεγάλο ποσοστό αστυνομικών είναι ακόμη ανεμβολίαστο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, βάζει την Αστυνομία να αναζητήσει πολίτες που -κακώς- προπαγανδίζουν κατά των εμβολίων.

Οπως ο ίδιος ο υπουργός ανακοίνωσε «έδωσε εντολή σήμερα το πρωί στον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλη Παπακώστα, να διερευνήσει αμέσως την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος».

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η ίδια κυβέρνηση που χάιδευε αρνητές της επιστήμης όταν ξέσπασε η πανδημία, ιδιαίτερα κληρικούς, θέλει, τώρα που τα προγράμματα εμβολιασμού έχουν βαλτώσει και οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 14.600, να δείξει ότι σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους ανώνυμους του διαδικτύου.

Τα σχετικά στοιχεία θα διαβιβαστούν στη Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκησης των προβλεπομένων κατά νόμο ενεργειών.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ