Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ο 6χρονος από την Πάτρα που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ, ξύπνησε από το κώμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά από τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα χθες νωρίς το βράδυ ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος της αποσωλήνωσης του 6χρονου Φωτη, ο οποίος πλέον αναπνέει μόνος του, ενώ όπως αναφέρει το thebest.gr, το απόγευμα άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρι και τα πόδια του. Ωστόσο, δεν μίλησε λόγω της βαθειάς καταστολής στην οποία ήταν επί τέσσερις μέρες.

Μόλις ο μικρός Φώτης ξύπνησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανδρέας Ηλιάδης κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του στην Πάτρα. Μάλιστα ο Διευθυντής έκανε μια εμψυχωτική ανάρτηση στο facebook.

Ο 6χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ παίδων μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του στο κεφάλι και άπαντες πλέον εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το παιδάκι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και το σχολείο του.

Η μαραθώνια διαδικασία αποσωλήνωσης του παιδιού μετά από ένα τετραήμερο βαθειάς καταστολής, ξεκίνησε στις 7 το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις 18:15 το απόγευμα όταν το παιδί ξύπνησε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ