Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Βάρκιζα: Μικρό κοριτσάκι ξεχάστηκε για 4 ώρες σε σχολικό λεωφορείο

Ήταν νωρίς το πρωί όταν το σχολικό παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό στην Βάρκιζα με τον οδηγό στην συνέχεια να επιστρέφει σπίτι του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βάρκιζα, χθες το πρώι, όταν κοριτσάκι μόλις δύο ετών έμεινε μόνο και ξεχασμένο στο σχολικό λεοφωρείο για τέσσερις ολόκληρες ώρες..

Ήταν νωρίς το πρωί όταν το σχολικό παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό στην Βάρκιζα με τον οδηγό στην συνέχεια να επιστρέφει σπίτι του. Ωστόσο κατά την διαδικασία αυτή κανείς δεν πρόσεξε ότι μέσα στο λεωφορείο είχε αποκοιμηθεί ένα δίχρονο κοριτσάκι.

Ο οδηγός πήγε επέστρεψε σπίτι του, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν αναζήτησε το μικρό κορίτσι από τον παιδικό σταθμό.το άτυχο κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο την ώρα μάλιστα που η ζέστη και τα κλειστά παράθυρα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός του σχολικού λεωφορείου.

Μια περαστική γυναίκα αφού είχαν περάσει τέσσερις ολόκληρες ώρες, φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το μικρό κορίτσι που κλεισμένο τόση ώρα, ξύπνησε και άρχισε να κουνάει τα χεράκια της .. Η γυναίκα τότε κάλεσε την αστυνομία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός και λίγο μετά απεγκλώβισαν το δίχρονο κοριτσάκι.

Φυσικά ενημερώθηκαν και οι ανυποψίαστοι γονείς, οι οποίοι έσπευσαν να υποβαλλουν μήνυση στον οδηγό για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ στο αυτόφωρο πέρασαν και οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού, συνολικά πέντε άτομα.

Ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή οι υπεύθυνοι για το περιστατικό με το κοριτσάκι

Ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, που συνελήφθησαν για το περιστατικό με το κοριτσάκι 2 ετών, το οποίο καταγγέλλονται ότι ξέχασαν επί ώρες μέσα στο όχημα.

Οι υπεύθυνοι για το συμβάν, που συνελήφθησαν χθες μετά από μήνυση των γονέων του παιδιού, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία, δίνοντας παράλληλα εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ