Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Βόλος: Εβαλε βίντεο ανήλικης κοπέλας σε πορνογραφικό site για να την εκδικηθεί

Τελικά, ο νεαρός πραγματοποίησε την απειλή του αφού ανέβασε τα βίντεο της ανήλικης σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου στις 16 Ιουλίου 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάλο στην τοπική κοινωνία του Βόλου έχει προκαλέσει η υπόθεση νεαρής κοπέλας, της οποίας ο πρώην σύντροφος δημοσίευσε φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές και άκρως ευαίσθητες σε πορνογραφικό site, για να την εκδικηθεί επειδή του ζήτησε να χωρίσουν!

«Επειδή τον αγαπούσα, του είχα «τυφλή» εμπιστοσύνη και εκείνος έλεγε ότι με αγαπάει» περιέγραψε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Η νεαρή αποφάσισε να λήξει τον δεσμό με τον 25χρονο σήμερα νεαρό, περυσι και ενώ μετρούσαν 5 χρόνια σχέσης, κάτι που όπως φαίνεται δεν θέλησε να δεχτεί ο νεαρός ..Έχοντας στην κατοχή του βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, ξεκίνησε να την εκβιάζει και τότε άρχισε ο εφιάλτης της ..

Παρ ότι λοιπόν της είχε υποσχεθεί ότι δεν θα τα έβλεπε κανείς, λίγο αργότερα και όταν εκείνη είχε καταστήσει σαφές ότι η σχέση αυτή έχει λήξει οριστικά, τότε ξεκίνησαν και οι απειλές από μέρος του, ότι θα δημοσιοποιούσε, 2 συγκεκριμένα βίντεο που είχε στην κατοχή του, και θα της κατέστρεφε τη ζωή.

Τελικά, ο νεαρός πραγματοποίησε την απειλή του αφού ανέβασε τα βίντεο της ανήλικης σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου στις 16 Ιουλίου 2020.

Η ανήλικη τότε κοπέλα, που εξήγησε ότι τα βίντεο είχαν καταγραφεί όταν ήταν 16 και 17 ετών, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και παρά τις συστάσεις στον 25χρονο, ο ίδιος φέρεται να ανέβασε τα δύο βίντεο στο σάιτ περισσότερες από μια φορές. Μάλιστα, της έστελνε και μηνύματα από δύο ψεύτικα προφίλ, λέγοντας ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Τελικά, η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση, βλέποντας ότι το θέμα πήρε δημοσιότητα, το έμαθε όλο το νησί και δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο, και ο δράστης καταδικάστηκε ερήμην.

Το δικαστήριο για την υπόθεση έγινε πρόσφατα στον Βόλο, με τον 25χρονο Αλβανό να κατηγορείται για κατοχή και δημοσιοποίηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στη δίκη.

Η κοπέλα, η οποία εμφανίστηκε ως μάρτυρας κατηγορίας, κατέθεσε ότι φοβάται ακόμη και σήμερα για το μέλλον της, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημοσιοποιήσει ξανά τα βίντεο στα επόμενα χρόνια.

Τελικά, το Δικαστήριο καταδίκασε τον δράστη σε φυλάκιση 4 ετών, με την ίδια χρηματική ποινή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ