Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

efood-Τα «μαζεύει» για τους διανομείς μετά τον σάλο

Η efood κάνει λόγο για «λανθασμένη επικοινωνία» που δεν εκφράζει τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρείας, ενώ προσθέτει ότι «αδιαπραγμάτευτη στάση του efood είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των διανομέων και των συνεργατών τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για «λανθασμένη επικοινωνία που δεν εκφράζει τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρείας», κάνει λόγο η efood, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε και τις οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μήνυμα που έστειλε στους εργαζόμενούς της. Η εταιρεία προσθέτει ότι «αδιαπραγμάτευτη στάση του efood είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των διανομέων και των συνεργατών τους».

Σε απολογητικό ύφος η efood διευκρινίζει πως η ανακοίνωση προς τους εργαζόμενούς της αποτελεί «λανθασμένη διατύπωση», ωστόσο αφήνει μετέωρη την εργασιακή σχέση που θα συνάψει από δω και πέρα με τους εργαζόμενούς της, γεγονός που μένει να αποσαφηνιστεί.

Ακόμη γνωστοποιεί ότι υπολογίζεται να δημιουργηθούν άλλες 7.500 θέσεις εργασίας εντός του 2022 εκ των οποίων οι 7.000 αφορούν διανομείς. «Οι διανομείς αποτελούν θεμέλιο της πλατφόρμας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόσωπο της εταιρείας στους καταναλωτές», σημειώνει.

«Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε προς τους διανομείς, συνεργάτες και χρήστες του efood πως η λανθασμένη διατύπωση της πρόσφατης επικοινωνίας που έγινε προς 115 διανομείς των οποίων η σύμβαση λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, δεν εκφράζει τη φιλοσοφία και τη κουλτούρα της εταιρείας και σε καμία περίπτωση δεν ήταν εκβιαστική.

Ουδεμία πρόθεση είχε να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στους διανομείς, αλλά αντιθέτως να προσφέρει, σε όσους το επιθυμούν και λήγει η σύμβασή τους, έναν νέο τρόπο συνεργασίας με την εταιρεία που θα λειτουργήσει θετικά προς τις δύο πλευρές», επισημαίνει η εταιρεία μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα «πόλεμος» επικράτησε στο διαδίκτυο για το τελεσίγραφο της efood. 

Διαβάστε επίσης:

efood-«Πόλεμος» στο Διαδίκτυο για το τελεσίγραφο στους ντελιβεράδες

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ