Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

23χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικη με την απειλή βίας και δημοσιοποίησης βίντεο

Η κοπέλα κατέθεσε ότι ο 23χρονος ανήρτησε στο προφίλ του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ημίγυμνη φωτογραφία της, συνοδευόμενη από υβριστικό σχόλιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάλος έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ανήλικη κατήγγειλε 23χρονο άνδρα, ότι την εξανάγκαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του, είτε με χρήση σωματικής βίας, είτε υπό την απειλή διαρροής βιντεοληπτικού υλικού με προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα φαίνεται πως η κοπέλα που είναι κάταω των 15 ετών, είχε συνάψει σχέση με τον άνδρα εδώ και ένα χρόνο, από τον περασμένο Ιούλιο.

Εκτός από τις καταγγελλόμενες σωματικές βλάβες και απειλές εις βάρος της, η ίδια κατέθεσε ότι ο 23χρονος ανήρτησε στο προφίλ του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ημίγυμνη φωτογραφία της, συνοδευόμενη από υβριστικό σχόλιο.

Αφού απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και αξιολογήθηκε η καταγγελία, ακολούθησε η σύλληψη του 23χρονου, ενώ η υπόθεση οδηγείται στη Δικαιοσύνη.

Επίσης, φέρεται ότι απειλούσε και  το οικογενειακό της περιβάλλον ώστε να παραμείνει μαζί του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  ΕΛ.ΑΣ., από το σπίτι του κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, όπου βρέθηκαν αρχεία με φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. Επιπλέον, από το ίδιο σημείο, κατασχέθηκαν δύο ζευγάρια χειροπέδες, δύο κινητά τηλέφωνα και ισάριθμες συσκευές αποθήκευσης USB, καθώς και μία κάμερα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ