Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Αναζωπυρώσεις στη Γορτυνία

Παραμένουν τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς γύρω από το χωριό Λιβαδάκι, στην περιοχή της Γορτυνίας, αντιμετωπίζουν οι χερσαίες  και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις, που επιχειρούν στην περιοχή.

«Οι άνεμοι έχουν ενισχυθεί  στην περιοχή και  δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 5 μποφόρ, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, κάτι που δεν βοηθάει το έργο της πυρόσβεσης»,  τονίζει στο newscenter ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας , Χρήστος Λαμπρόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης δηλώνει πάντως αισιόδοξος, καθώς όπως λέει, «υπάρχουν πάρα πολλές δυνάμεις πυρόσβεσης στην περιοχή της Γορτυνίας και εκτιμώ ότι σήμερα η κατάσταση  ελέγχεται».

Αρκετοί κάτοικοι από τα χωριά Λιβαδάκι, Καστράκι και Φαναράκι, που είχαν εκκενωθεί ,άρχισαν μάλιστα να επιστρέφουν», τονίζει ο κ.Λαμπρόπουλος , εκφράζοντας την ελπίδα ότι εντός της ημέρας θα έχουν τεθεί υπό έλεγχο όλες οι αναζωπυρώσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε στο newscenter ότι παραμένουν τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση σε κάποιες περιοχές και απηύθυνε έκκληση για την προμήθεια με ζωοτροφές των κτηνοτροφικών μονάδων της περιοχής.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ