Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν πείθουν οι εξηγήσεις της ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ακούστηκε μια οργισμένη φωνή από το κοντρόλ να λέει «Τι κάνεις αυτή τη στιγμή; Τι κάνεις αυτή τη στιγμη;»

Χθες το βράδυ ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ έδωσε εξηγήσεις για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας του, πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια στους προκριματικούς του Τόκιο. Οι εξηγήσεις του όμως δεν έπεισαν κανένα.

Ο Λυκουρόπουλος από την εκπομπή Ολυμπιακοί Αγώνες, την οποία συμπαρουσιάζει με την Κατερίνα Αναστασοπούλου προσπάθησε να μεταθέσει τις ευθύνες στην ξένη εταιρεία παραγωγής, λέγοντας, αρχικά «Θα υπάρξει μια τοποθέτηση από την ΕΡΤ για τη συνεργασία της με την OBS. Ο σκηνοθέτης δεν επέλεξε να παρουσιάσει τον Πετρούνια. Είναι μια επιλογή που και από τους ίδιους τους ανθρώπους της παραγωγής έξω σε off the record συζητήσεις μας σχολιαστηκε αρνητικά.»

Τη στιγμή εκείνη η Αναστοσοπούλου παρενέβη θέτοντας το αυτονόητο ερώτημα γιατί η ΕΡΤ δεν εξασφάλισε το πλάνο από δικό της Feed, υπενθυμίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με την Κατερίνα Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016.

Ο Λυκουρόπουλος, από τη μεριά του, με μισόλογα συνέχισε  να προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες στην OBS, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα χρειαστεί να κάνουμε backup κάλυψη για την κάλυψη της προσπάθειας ενός αθλητή που έχει χρυσό ολυμπιακό και πηγαίνει για άλλο ένα».

Χειροτερη έκανε αυτή την απόπειρα απολογίας-εξήγησης το γεγονός ότι, όταν η Αναστοσοπούλου έθεσε το κρίσιμο ερώτημα, ακούστηκε μια οργισμένη φωνή από το κοντρόλ να της λέει «Τι κάνεις αυτή τη στιγμή; Τι κάνεις αυτή τη στιγμη;»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ