Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Αθάνατος! φώναζε ο κόσμος στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο κόσμος χειροκροτούσε και φώναζε αθάνατος όταν έφτασε το φέρετρο του Τόλη Βοσκόπουλου, στο Α νεκροταφείο λίγο πριν τις 12 το πρωί

Αθάνατος!

Ο κόσμος χειροκροτούσε και φώναζε αθάνατος όταν έφτασε το φέρετρο του Τόλη Βοσκόπουλου, στο Α νεκροταφείο λίγο πριν τις 12 το πρωί. Ήταν ήδη εκεί από νωρίς πολύς κόσμος για να αποχαιρετήσει τον «ανεπανάληπτο», τον άνθρωπο που μίλησε στις καρδιές των ερωτευμένων, τον άνθρωπο που τραγούδησε τον έρωτα και τον πόνο με τέτοια ένταση, και καθαρότητα.

ΚΗΔΕΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Δημοσία Δαπάνη η κηδεία του ειδώλου

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου γίνεται δημοσία δαπάνη και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτησή της πολύ νωρίτερα, είχε ζητήσει με ευγένεια να τηρηθούν τα μέτρα, γνωρίζοντας πως θα έιναι πάρα πολύς ο κόσμος που θα θελήσει να αποχαιρετήσει τον Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, η Άντζελα Γκερέκου και η 20χρονη κόρη τους, Μαρία έφτασαν στο Α Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο τους.

Πιασμένες χέρι – μάνα και κόρη, με το βλέμμα υγρό από το κλάμα, συνοδεύουν τον σύζυγο και πατέρα στην τελευταία του κατοικία.

ATZELA KORH KLAMA
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η Άτζελα Γκερέκου υπήρξε ο τελευταίος και μεγαλύτερος έρωτας του Τόλη. Έμειναν μαζί 25 χρόνια περίπου. Καρπός του έρωτας τους το νεαρό πανέμορφο κορίτσι, η Μαρία Βοσκοπούλου, 20 χρονών, που κλαίει με αναφιλητά για τον χαμό του πατέρα της.

ATZELA KORH
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κόσμος και καλλιτέχνες παρευρίσκονται για να αποτιμήσουν φόρο τιμής στον μεγάλο τραγουδιστή της χώρας.

KHDEIA 3
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Παρά την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων υπήρξε λαοθάλασσα στο Α Νεκροταφείο, που υποδέχτηκαν το φέρετρο μέσω χειροκροτημάτων. Ο κόσμος αγάπησε πολύ τον Τόλη Βοσκόπουλο, γιατί ήταν ένας αυθεντικός λαϊκός άνθρωπος από την Κοκκινιά, αυτοδημιούργητος που μίλησε στην καρδιά των ανθρώπων.

KHDEIA LAOTHALASSA
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΚΗΔΕΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Άντζελα και Μαρία οι νόμιμοι κληρονόμοι του Τόλη

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε εποχές όπου μεσουρανούσε και πληρωνόταν αδρά. Ωστόσο κάποιοι ισχυρίζονται ότι μετά τον γάμο του με την Τζούλια Παπαδημητρίου δεν ήταν σε τόσο καλή οικονομική κατάσταση. Μετά από χρόνια κατάφερε επίσης να ρυθμίσει κάποιες οφειλές στο δημόσιο. Όμως ο μεγάλος καλλιτέχνης, είχε φροντίσει να ρυθμίσει τα κληρονομικά του θέματα.

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου.
Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...