Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Έφθασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Έφτασε λίγο μετά τις 15.00 το προεδρικό αεροσκάφος του Ταγίπ Ερντογάν στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα κατεχόμενα, όπου τον υποδέχθηκε στρατιωτικό άγημα, ο Τ/κ ηγέτης και η ηγεσία του ψευδοκράτους.

Με τον κ. Ερντογάν έχει έρθει και η σύζυγός του Εμινε. Τους υποδέχθηκαν ο Ερσίν Τατάρ και σύζυγός του, Σιμπέλ.

Δεκάδες αυτοκίνητα συνοδείας και λεωφορεία μετέφεραν τον Τούρκο Πρόεδρο και τη συνοδεία του στην κατεχόμενη Λευκωσία. Από τα μεγάφωνο στο χώρο του παράνομου αεροδρομίου ακουγόταν το παραδοσιακό τ/κ τραγούδι “Κύπρος μου”. Ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν επιβιβάστηκε σε ένα από τα λεωφορεία το οποίο σταμάτησε έξω από το αεροδρόμιο, όπου πλήθος κόσμου με σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους ανέμεναν τον κ. Ερντογάν για να τον χαιρετίσουν.

Στο κτίριο της τουρκικής «πρεσβείας» στην κατεχόμενη Λευκωσία που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της «βουλής» όπου θα μιλήσει ο Ταγίπ Ερντογάν έχουν τοποθετηθεί μεγάλες αφίσες με το πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου και του Τ/κ ηγέτη.

Το «συγκυβερνών» Κόμμα Αναγέννησης έστησε σκηνή δίπλα από τη «βουλή» και στην είσοδο αυτής τοποθετήθηκε μια τεράστια φωτογραφία του προέδρου του κόμματος, Ερχάν Αρικλί με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την κατεχόμενη Λευκωσία με «ειδικές δυνάμεις ασφαλείας» και «αστυνομικούς».

Μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο έφθασαν στα κατεχόμενα ο Πρόεδρος της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης,  ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, ο Πρόεδρος του Κόμματος Μεγάλης Ενότητας, ο Πρόεδρος του Κόμματος Δημοκρατικής Αριστεράς, οι 3 Αντιπρόεδροι του ΑΚΡ, ο αρχηγός του τουρκικού ΓΕΣ, ο αρχηγός του στρατού ξηράς, του ναυτικού και της αεροπορίας, πολλοί Βουλευτές και άλλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...