Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Φολέγανδρος : Άλλη μια γυναικοκτονία – Ομολόγησε ο φίλος της 26χρονης

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Το παιδί μου πρέπει να είναι η τελευταία  Γαρυφαλλιά που πέφτει στα χέρια ενός ανάνδρου άνδρα. Πρέπει εμείς οι μανάδες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά, να τους μαθαίνουμε να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες»

Ομολόγησε ο φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιας, που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή σε παραλία στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος, ο οποίος μέχρι χθες αγνοούταν, υποστήριξε ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους. Ο τελευταίος καυγάς μεταξύ τους ξέσπασε την Παρασκευή, ενώ ήταν στο αμάξι και ο ίδος οδηγούσε. Ο 30χρονος κατά τη διάρκεια του καυγά έριξε το αμάξι σε βραχώδη περιοχή εκτός δρόμου. Η κοπέλα βγήκε από το αμάξι, εκείνος την ακολουθησε και την έσπρωξε στα βράχια, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης εντοπίστηκε χθές σε βραχώδη περιοχή. Τον άνδρα είδε, κοντά στο αμάξι, κάτοικος του νησιού που πήγαινε για μπάνιο και ειδοποίησε τις αρχές. Ο 30χρονος, όταν συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες μονολογούσε «η κακιά στιγμή» «η φάση χάλασε».

Η μητέρα του θύματος μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ http://https://www.youtube.com/watch?v=ZGfvqhJrkT8

Συγκινημένη η μητέρα της 26χρονης δήλωσε μεταξύ άλλων «Το παιδί μου πρέπει να είναι η τελευταία  Γαρυφαλλιά που πέφτει στα χέρια ενός ανάνδρου άνδρα. Πρέπει εμείς οι μανάδες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά, να τους μαθαίνουμε να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες»

Ακόμα ζήτησε ηρεμία, ώστε αυτή και η οικογένεια της να θρηνήσουν και πρόθεσε «Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή. Πιστεύω στους κακούς ανθρώπους και στις κακές συμπεριφορές. Δεν άξιζε σε αυτό το πλάσμα αυτό»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Δεν πείθουν οι εξηγήσεις της ΕΡΤ

Χθες το βράδυ ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ έδωσε εξηγήσεις για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...