Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Σπίρτζης: Μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός-σωματέμπορος στην Ηλιούπολη;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του νεαρού κοριτσιού στην Ηλιούπολη, καθώς ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Χρήστος Σπίρτζης, θέτει το ερώτημα εάν αληθεύει ότι  «είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ο αστυνομικός που εξέδιδε το κορίτσι»

Γιατί πήρε φύλλο πορείας τον Μάρτιο;

Ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τη Νέα Δημοκρατία να πάρουν θέση και αναρωτιέται επίσης γιατί δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα και η φωτογραφία του αστυνομικού ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα πιθανά θύματα σωματεμπορίας. Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά επίσης ενημέρωση για το πότε τέθηκε σε αργία ο συγκεκριμένος αστυνομικός και για το αν υπάρχει φύλλο πορείας που τον μετακινεί σε άλλη υπηρεσία, με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2021.

«Οι ερωτήσεις είναι απολύτως σαφείς και περιμένουμε άμεσα εξίσου σαφείς απαντήσεις. Η όποια προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της φρικτής υπόθεσης θα πέσει στο κενό. Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ και η ΝΔ οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση», καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ