Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Δεκάδες κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις – Σε απόγνωση οι γονείς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλείνει παιδική κατασκήνωση στα Χανιά λόγω κρουσμάτων

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί σε Χανιά και Χαλκιδική καθώς  εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα covid σε παιδικές κατασκηνώσεις. Και επειδή σύμφωνα με το zarpanews.gr, τα κρούσματα είναι πάνω από 30, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης στα Χανιά αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο προσωρινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το zarpanews.gr, η κατασκήνωση θα ανοίξει ξανά στις 15/7 και τα παιδιά θα γίνονται δεκτά μόνο με rapid test, ενώ με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι γονείς δε θα μπορούν να επισκεφτούν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.  Ωστόσο, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, οι γονείς φαίνεται να είναι εξοργισμένοι με τον υγειονομικό χειρισμό των υπευθύνων.

Κρούσματα κορωνοϊού και σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Ανησυχία επικρατεί επίσης σε κατασκήνωση με εκατοντάδες παιδιά, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Στην κατασκήνωση φιλοξενούνται παιδιά από Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και άλλες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το GRTimes.gr, έχουν εντοπιστεί 14 κρούσματα σε παιδιά 13-17 ετών, ενώ άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ