Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Απίστευτο περιστατικό εν όψει πανδημίας: Γιατρός έκανε ψεύτικους εμβολιασμούς στο Ασκληπιείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένας ιατρός στο Ασκληπείο βρέθηκε να «παραβαίνει τον όρκο στον Ιπποκράτη». Εμβολίασε 5 άτομα με «ψεύτικο» εμβόλιο, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, και γίνεται έκκληση να εμβολιαστεί ο κόσμος

Ενώ οι γιατροί στο σύνολό τους έχουν πράξει τα μέγιστα σε αντίξοες συνθήκες για την υγεία των πολιτών, και την ώρα που η πανδημία καλπάζει, ένας ιατρός στο Ασκληπιείο βρέθηκε να «παραβαίνει τον όρκο στον Ιπποκράτη».

Ο επιστήμονας εμβολίασε 5 άτομα με «ψεύτικο» εμβόλιο, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, και γίνεται έκκληση να εμβολιαστεί ο κόσμος.

Τι καταγγέλθηκε ενυπόγραφα από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου

Στις 4.14 μμ την Κυριακή ειδικευόμενος γιατρός, 50 χρονών, του νοσοκομείου Ασκληπείου, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου, και ζήτησε από το προσωπικό, να κάνει ο ίδιος τα εμβόλια σε 5 γνωστούς του, 3 άνδρες και 2 γυναίκες, που είχαν κλεισμένα ραντεβού γιατί δήθεν φοβόταν.

Επειδή όμως ο ιατρός είχε απασχοληθεί στο εμβολιαστικό κέντρο, και τον γνώριζαν, δεν προκάλεσε υποψίες. Μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε σχέδιο να κάνει εμβολιασμούς μαιμού για να πάρουν οι γνωστοί του τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Έγινε αντιληπτός όταν στο πρώτο άτομο που πήγε να εμβολιάσει, πέταξε το υγρό έξω.

Τι λέει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το περιστατικό

Για το περιστατικό της ντροπής ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός δηλώνει στο newscenter.gr:«Εάν πράγματι αποδειχθεί αυτό που ενυπόγραφα καταγγέλθηκε στο Ασκληπείο της Βούλας, είναι σοβαρό πειθαρχικό αδίκημα. Τέτοια άτομα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας, θίγουν την υπόληψή μας, και συκοφαντούν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στον σχηματισμό της δικογραφίας που απεστάλη στον εισαγγελέα, καθώς ο γιατρός δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Έχει ετοιμαστεί δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ