Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Στον ανακριτή ο 58χρονος για τη διάρρηξη των θυρίδων – Τι θα υποστηρίξει (video)

Σε βάρος του 58χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον 12ο τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 58χρονος που κατηγορείται για διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος σκοπεύει να υποβάλει απολογητικό υπόμνημα όπου θα αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ φέρεται διατεθειμένος να ορίσει τεχνικό σύμβουλο για να αποδυναμώσει το «πειστήριο» της ύπαρξης γενετικού υλικού.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του κατηγορούμενου, το στίγμα ιδρώτα που εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, ούτε υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Σε βάρος του 58χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο ίδιος μέσω των συνηγόρων του κάνει λόγο για διαπόμπευση και έχει ζητήσει να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας.

Νωρίτερα, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε και η σύζυγός του, που θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ