Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ηχηρή απάντηση Ινδαρέ σε Μητσοτάκη: Τραγικό να αντιμετωπίζεται ο αδικούμενος πολίτης ως πολιτικός αντίπαλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Για μια ακόμη φορά αθροίζουμε απρέπειες. Θεσμικές και προσωπικές», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, απαντώντας στις αναφορές για την υπόθεσή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ινδαρές, ο οποίος μαζί με τους γιους του έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στο σπίτι του στο Κουκάκι τον Δεκέμβριο του 2019, έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ακούσαμε μόλις από το στόμα του ιδιου του Πρωθυπουργού πως η υπόθεσή μας δεν έχει τελεσιδικήσει. Πως όταν έφτασε στο δικαστήριο αποδείχτηκαν τα πράγματα διαφορετικά…. Ανακρίβειες εν τη ρίμη του λόγου; Ελλιπής (παρα-) πληροφόρηση; Ή μήπως ένας πολύ προσεκτικός, πονηρός τρόπος διατύπωσης, που επιβεβαιώνει την αδίστακτη θυσία μιας αδικούμενης οικογένειας στις παραταξιακές σκοπιμότητες της εκτελεστικής εξουσίας;

Ξέρει ο Πρωθυπουργός ή μήπως δεν ξέρει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του, κι έχει μεταβληθεί σε έρμαιο των καθ’ ύλιν “αρμοδίων”; Από πότε η απόρριψη των εγκλήσεών μας από εισαγγελείς, με σκανδαλώδες, μάλιστα, σκεπτικό, που προκαλεί κλαυσίγελω και στον τελευταίο αδαή πολίτη, αναβαθμίζονται σε ακροαματική διαδικασία;

Για μια ακόμη φορά αθροίζουμε απρέπειες. Θεσμικές και προσωπικές. Καθώς δεν είμαστε κόμμα, ούτε κίνημα, εκτός από δικηγόρους πρέπει να δώσουμε κι άλλα πολλά για τη θεραπεια μας από την ανηλεή κακοποίηση. Από αστυνομία, λειτουργούς, τρολ, την ιεραρχία της πολιτείας ως και την κορυφή της.

Αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε την ανάσα μας ενεργή. Να μη σκάσουμε. Είναι τραγικό ν’ αντιμετωπίζεται ο αδικούμενος πολίτης ως πολιτικός αντίπαλος».

indares

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ