Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ανήλικες καταγγέλλουν δύο νεαρούς για αποπλάνηση και βιασμό στη Δυτική Αττική – Τι αναφέρουν (video)

Σύμφωνα με τη μία 15χρονη, οι δύο νεαροί επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο και με τη συνομήλικη ξαδέρφη της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια αποτρόπαια υπόθεση, που συγκλονίζει, είδε το «φως» της δημοσιότητας, καθώς μια 15χρονη μαθήτρια καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη Δυτική Αττική, αφού πρώτα προηγήθηκε αποπλάνησή της. Αποκάλυψε ότι οι φερόμενοι ως δράστες, επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο και με τη συνομήλικη ξαδέρφη της.

Ο βιασμός του κοριτσιού βεβαιώθηκε από πραγματογνώμονα και στη συνέχεια ο 19χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τα δύο κορίτσια βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποστηρίζονται από ψυχολόγους της αστυνομίας.

Τι συνέβη 

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν γνωστοποιηθεί, η 15χρονη καθόταν σε μια πλατεία μαζί με τη συνομήλικη ξαδέρφη της μαζί με έναν 25χρονο και τον 19χρονο αδερφό του. Οι τέσσερίς τους κατανάλωσαν πολύ αλκοόλ και όταν τα δυο κορίτσια ζαλίστηκαν, οι δύο άνδρες φέρονται να τα οδήγησαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Ο 19χρονος κατηγορείται ότι βίασε το ένα από τα δύο κορίτσια και ο 25χρονος καταγγέλλεται ότι προσπάθησε να κάνει το ίδιο εις βάρος του δεύτερου κοριτσιού, αλλά αποτυχημένα καθώς το κορίτσι σημειώνει ότι αντιστάθηκε σθεναρά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ