Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες αστυνομικοί – Στο «401» ο Χρυσοχοΐδης

Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν διαδηλωτής τον έριξε από τη μοτοσικλέτα και ενώ βρισκόταν στο έδαφος του επιτέθηκαν και άλλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουλάχιστον τρεις είναι οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν – σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ –  στα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης (09/03), κοντά και γύρω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατέληξαν χιλιάδες πολίτες από την συγκέντρωση στην πλατεία της περιοχής κατά της αστυνομικής βίας

Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν διαδηλωτής τον έριξε από τη μοτοσικλέτα και ενώ βρισκόταν στο έδαφος του επιτέθηκαν και άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία – που μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων – νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ οι άλλοι τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Στο 401 ΓΣΝΑ μετέβη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο νοσοκομείο βρέθηκαν ακόμα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ